Privatlivspolitik - indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed samtykke til, at GrønGas, Vraa A/S (CVR: 35 38 48 55) og/eller GrønGas, Hjørring A/S (CVR: 26 11 41 79) ("GrønGas", "Selskabet", "vi", "os" eller "vores") må sende mig sms'er med servicemeddelelser. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde mig ordningen på www.grongas.dk,hvor tilmeldingen også er foretaget.

Jeg accepterer samtidig, at GrønGas kan behandle personoplysninger om mig som nærmere anført i disse vilkår og betingelser og den tilhørende privatlivspolitik.

 

Behandling af personoplysninger

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser fra GrønGas, afgifver du en række almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af varsel pr. sms om mulige lugtgener fra anlæggene. Dine oplysninger vil blive opbevaret så længe du er tilmeldt og vil blive slettet straks efter afmelding. 

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant jf. ovenfor.

Vi anvender tredjepart til behandling (registrering og opbevaring) af persondata/-oplysninger ifm. besøgsregistrering. Vi har tilset, at databehandleren, som er en amerikansk software leverandør, har adopteret persondataforordningens principper i sin privatlivspolitik og stiller de fornødne tekniske foranstaltninger til rådighed for os og/eller dig som registreret til imødekommelse af den registreredes rettigheder i henhold til persondataforordningen jf. nedenfor.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Som registreret har du visse rettigheder, som vi som dataansvarlig er forpligtet til at opfylde. Du kan kontakte os og få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, ligesom du kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. Hvis du ønsker at dine personoplysninger bliver slettet (anonymiseret), at vi begrænser behandlingen af dem, eller ønsker du at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os. Du kan endvidere kontakte os, såfremt du ønsker at udnytte din ret til dataportabilitet. Vi kan kontaktes ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger:

GrønGas
Grøngasvej 13
9760 Vrå
Tlf. 52 26 60 00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .